KUNDESERVICE

Kontakt oss
Du kan treffe oss på telefon og e-post. Vi gjør alt vi kan for å yte best mulig kundeservice, og svarer innen kort tid på din henvendelse.

E-post:
Send oss e-post til mail@b21.no. Venligst oppgi din ordrenummer for raskere service. Vi besvarer alle e-post innen 24 timer på hverdager.

Telefon:
Vil du helst snakke med oss, ring oss gjerne på telefon +47 40 14 74 09. Vår kundeservice er betjent alle hverdager 10.00-22.00.

Betaling
Hos oss kan du velge mellom å betale med kort eller faktura.

Kort:
Ved betaling med kredittkort eller debetkort vil kjøpssummen trekkes på kortet samme dag som bestillinger blir gjort.

Klarna Faktura:
Ved betaling med faktura mottar du faktura på e-post når pakken sendes fra oss. Faktura sendes til samme e-post adresse som er lagt inn med bestillingen. Det er svært viktig at e-post adressen er riktig. Du har 14 dagers betalingsfrist. Klarna AS har ansvar for å følge opp betaling av faktura. Du kan også finne din faktura ved å logge inn på klarna.no.

Levering
Du vil motta en e-post med ordrebekreftelse kort tid etter at bestillingen er fullført. Vi pakker og sender bestillinger alle hverdager.
Bestillinger sendes med Bring. Bestillinger din vil bli levert til ditt lokale utleveringssted. Beregnet leveringstid i Norge er 2-5 arbeidsdager fra når vi har mottatt bestillingen din. Frakt koster 99;- til Bring utleveringssteder. Pakken må hentes innen 14 dager etter at den er levert til utleveringsstedet. Hvis pakken ikke hentes innen fristen, påløper det en avgift på 200;- som går til å dekke kostnadene som Brands 21 får for å sende, og få returnert pakken.

Bytte og retur

Hos Brands 21 har du 14 dagers bytte- og angrerett på ubrukte varer. For å benytte deg av retur- og angreretten er det viktig at du gir beskjed til oss innen 14 dager fra da du mottok varen(e). Om fristen er utgått vil varen(e) returneres tilbake til kunden. Ta kontakt med kundeservice, så hjelper de deg videre.

For å returnere varer benytter du posen du mottok varene i eller en annen tett forpakning. Fyll ut returskjemaet og angi returårsak og leg returskjemaet inn i posen. Klistre returetiketten godt synlig på posen. Returetiketten ligger vedlagt i pakken din. Lever pakken til din nærmeste Bring utleveringssted.

Returfrakten koster 99;- og vil bli trukket fra tilbakebetalingen eller lagt til din faktura. Retur kan ta 14 arbeidsdager og du vil motta en bekreftelse på e-post så snart din retur er fullført. Dersom du har betalt med kort føres pengene direkte tilbake til samme kort, ved betaling med faktura vil Klarna kontakte deg for kontonummer.

Varen du vil returnere skal sendes tilbake i samme stand som du mottok den. Det vil si varen er ubrukt, i originalemballasje, med alle merkelapper og prislapper hengende på, uten sminkeflekker, merker eller lukt. Varer med sminkeflekker og lignende anses ikke å være i originaltilstand og kan dessverre ikke returneres.

En vare uten originalemballasje, merkelapper, prislapper eller med lukt/merker vil anses som brukt. Dersom du likevel velger å returnere varer som er brukt vil du likevel ikke få igjen dine penger, og varen vil ikke bli sendt tilbake til deg.

Det er dessverre ikke mulig å bytte varer ved retur til vår nettbutikk. Vi tilbakebetaler dine penger eller oppdaterer din faktura så snart din retur ankommer vårt lager og returen er ferdig håndert. Ønsker du en ny vare eller størrelse må du legge inn en bestilling på www.b21.no.

Angrerett
I følge Forbrukerkjøpsloven har du angrefrist på kjøpet og kan returnere varer innen 14 dager etter at du har mottatt varene. 14-dagers perioden starter den dagen du mottar varene dine.

TOP

Select your currency
NOK Norwegian krone
EUR Euro
X